Актуелно

Дракула Тура – 1-ви МАЈ

drakula-tura
Специјален попуст:
За уплата
до 24,04,2015: 119€
Редовна цена: 129€
 
(Трансилванија – Романија)
30.04. Тргнување од Скопје во 18 часот пред хотел ВИП (спроти саем) со туристички автобус. Ноќно патување.
01.05Во предпладневните часови пристигнување во Букурешт главен град на Романија, ...повеќе

Прага со Виена и Будимпшта

belleza-de-puentes-praga
Цена: 129 €
Во цената на аранжманот влегува:

Превоз со високо – туристички автобус
Две нокевања со појадок во Прага / хотели 3***
Разглед на Виена, Прага и Будимпешта со локалени водичи
Придружник на патувањето
Организација на патувањето

...повеќе

Краков

krakov_2
Цена: 179€
Возбудлива програма, стар кралски град, моќно кралство, тајни места, митови, легенди
– бидете први што ќе ја слушнете и доживеете оваа приказна !
Краков : Град со ретко културно наследство отелотворено во неговите зидини. Тука во 1000 г. ...повеќе

ВЕНЕЦИЈА – Верона

san-marco
Цена: 119€
Во цената на аранжманот влегува:

Превозсовисокотуристичкиавтобус
Две ноќевања со појадок во Lido Di Jesolo
Разглед на Venecija i Verona so стручен
Придружникнапатувањето
Организацијанапатувањето


 
...повеќе

БУДИМПЕШТА

buda
Цена: 95€
Во цената на аранжманот влегува:

Превоз со високо – туристички автобус
Две нокевања со појадок воБудимпешта / хотел 3***
Разглед на Будимпешта со локален водич
Придружник на патувањето
Организација на патувањето


...повеќе

Сараево со Дубровник и Мостар

Sarajevo Dubrovnik Mostar 1
Цена: 109€
Во цената на аранжманот влегува:

Превоз со високо – туристички автобус
Две нокевања со појадок во хотел 3***
Разглед со локални водичи
Организација на патувањето


...повеќе

ДРАКУЛА ТУРА – 24-ти Мај

BranCastel_qsrd2u34
За уплата до 10.05.2015 =  за само
115

.
24-ти Мај

.
ДРАКУЛАТУРА
(Трансилванија – Романија).
(22.05.2015 – 25.05.2015 = 24-ти мај)
1 ден. Тргнување од Скопје во ...повеќе

Пронајди ја твојата дестинација:

ДржаваКатегоријаПериод

Translator

Macedonian flagItalian flagPortuguese flagEnglish flagGerman flagFrench flagSpanish flagRussian flagGreek flagAlbanian flagTurkish flag                                     

Хотелски Резервации во Грција

Hotelski Rezervacii vo Grcija

Ресторан ХИПОДРОМ

Restoran HIPODROM

Возен Парк

Временска прогноза

ШОПИНГ СОЛУН