Контакт : Далас Унион

Контакт

 

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

 

ДАЛАС УНИОН ТОУРС Дооел
 
ул. Дебарца бр. 29, 1000 Скопје
(во близина на Грчкиот конзулат)
+389 2 3222981
+389 2 3238530
+389 71 236243
dalasunion@gmail.com
info@dalasunion.com.mk
 
Трансакциски Сметки
Комерцијална Банка : 300000002765312
Про Кредит Банка: 380176935403150
Халкбанк: 270063820700195
Тутунска Банка: 210063820700188

 

Пронајди ја твојата дестинација:

ДржаваКатегоријаПериод

Translator

Macedonian flagItalian flagPortuguese flagEnglish flagGerman flagFrench flagSpanish flagRussian flagGreek flagAlbanian flagTurkish flag                                     

Online Уплата

Сума:Валута:Име:Презиме:Email:Телефон:

Хотелски Резервации во Грција

Hotelski Rezervacii vo Grcija

Ресторан ХИПОДРОМ

Restoran HIPODROM

Возен Парк

Временска прогноза