Неа Врасна


singleimage
Сподели со пријателите:

НЕА ВРАСНА

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта, во прекрасен залив со песочна плажа долга 5 километри и истото претставува идеално место за фамилијарен одмор.

 

Predsezonski ceni za Nea  Vrasna         GRCIJA

Paket aran`man   Maj     7 noki + prevoz

24.05-.01.06. 2014  8 dena + prevoz    59 ili 3.650den

Paket aran`man  Juni  7  dena + prevoz

 

01.06- 07.06.2014  7 dena + prevoz  65 € po osoba ili   4.050  den

07.06.-14.06.2014  7 dena + prevoz  75 €  po osoba ili  4.650  den

14.06- 21.06.2014  7 dena + prevoz  85 € po osoba  ili  5.250 den

 

Paket aran`man   Juni    11 dena + prevoz

01.06.-11.06.2014 11dena + prevoz 105 € po osoba  ili  6.500 den.

11.06.-21.06.2014 11 dena + prevoz 125 € po osoba ili  7.750 den.

21.06.-01.07.2014 11 dena  + prevoz 145 € po osoba или 8.990

 

Вила Рита 20 м                                        Јоргос 50м                                         Кула 100м                             

ПЕРИОД

1/2

студио

1/3

Студио

 

01.06-11.06.

220

240

11.06-21.06

240

260

21.06-01.07.

260

280

01.07.11.07.

280

360

 

11.07-21.07.

320

390

21.07-31.07.

320

390

31.07-10.08.

320

390

10.08-20.08.

320

390

20.08.-30.08.

280

360

30.08.-09.09.

260

280

09.09-19.09.

220

240

1/3

студo

1/4

студио

 

1/3+1/4

дуплекс

240

260

440

260

280

460

280

330

480

360

380

540

390

420

620

390

420

620

390

420

620

390

420

620

360

380

540

280

330

480

240

280

440

1/4

студио

 

260

280

330

380

420

420

420

420

380

330

280

 

 

РЕГИНА  20 м                                                                                                                                                                                                                   

 

ПЕРИОД

1/3

студиo

1/4

студио

1/3+1/3

дуплeкс

1/2+1/3+1/4

триплекс

01.06-11.06

240

260

380

590

11.06-21.06

260

280

420

640

21.06-01.07

280

330

440

720

01.07-11.07

360

380

530

840

11.07-21.07

390

420

580

890

21.07-31.07

390

420

580

890

31.07-10.08

390

420

580

890

10.08-20.08

390

420

580

890

20.08-30.08

360

380

530

840

30.08-09.09

280

330

440

720

09.09-19.09

240

280

380

640

 

 

 

 

 

 

 

Вила Темис 100 м  

 

ПЕРИОД

1/2      студио

1/3

студио

1/4

APP

01.06-11.06

220

240

260

11.06-21.06

240

260

280

21.06-01.07

260

280

330

01.07-11.07

280

360

380

11.07-21.07

320

390

420

21.07-31.07

320

390

420

31.07-10.08

320

390

420

10.08-20.08

320

390

420

20.08-30.08

282

360

380

30.08-09.09

260

280

330

09.09-19.09

220

240

280

 

 

 

 

 

 

 

 

Секое студио има комплетно опремена кујна за онолку лица колку што има во студиото

Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противредност, 1 €= 62 денари

Цената за превозот на релација Скопје – Неа Врасна – Скопје изнесува:

Возрасни: 35 €, деца од 2 до 12 години: 25 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

Пронајди ја твојата дестинација:

ДржаваКатегоријаПериод

Translator

Macedonian flagItalian flagPortuguese flagEnglish flagGerman flagFrench flagSpanish flagRussian flagGreek flagAlbanian flagTurkish flag                                     

Хотелски Резервации во Грција

Hotelski Rezervacii vo Grcija

Ресторан ХИПОДРОМ

Restoran HIPODROM

Возен Парк

Временска прогноза

Купувачка Кошничка

Кошничката е празна